GENÇLERDEN ATATÜRK’E MEKTUP YARIŞMASI SONUÇLANDI

Eğitim-İş Edirne Şubesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında lise öğrencileri arasında düzenlediği ‘Gençlerden Atatürk’e Mektup’ konulu yarışmanın birincisi Edirne Sosyal Bilimler Lisesi’nden Aybüke Nihal Ediz oldu.

SENDİKA - 2019-05-22 12:12:45

Eğitim-İş Edirne Şubesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında lise öğrencileri arasında düzenlediği ‘Gençlerden Atatürk’e Mektup’ konulu yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Öğrencilere ödülleri sendika binasında törenle verildi. Yarışmanın birincisi Edirne Sosyal Bilimler Lisesi’nden Aybüke Nihal Ediz oldu.

 Lise öğrencileri arasında yapılan ve 34 öğrencinin katıldığı yarışma sonucunda Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi’nden Serranaz Pendicak ikinci, Emel Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Melis Coşkun üçüncü oldu. Süyehl Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Sema Kayacık ve Emel Özgür Subaşıay Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nden Kardelen Balta da mansiyon almaya hak kazandı.

Eğitim-İş Edirne Şube Başkanı Nedim Zobar sendika binasında yapılan ödül töreninde yaptığı açıklamada, “Milli Mücadelenin 100.yılında bu yarışmaya katılarak ülkemizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı çağdaş uygarlık yolunda emin adımlarla yürüyen, Atası’nı unutmayıp O’na yüreğindeki en güzel sözlerle seslenen gençlerimizi gönülden tebrik ederim” dedi.

Günün Diğer Haberleri