KÖY ENSTİTÜLERİNİN 79. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI SİNAN MEYDAN KONFERANSI

Eğitim İş Konya Şubesi Köy Enstitülerinin 79.kuruluş yıl dönümü etkinliği gerçekleştirdi.Etkinliğe Tarihçi yazar Sinan Meydan katıldı.

SENDİKA - 2019-04-15 16:13:15

Eğitim İş Konya Şubesi Köy Enstitülerinin 79.kuruluş yıl dönümü etkinliği gerçekleştirdi.Etkinliğe Tarihçi yazar Sinan Meydan katıldı.Sinan Meydan konferans sonrasında okurlarına kitaplarını imzaladı.

Eğitim İş Konya Şubesinden yapılan açıklamada;

"Etkinliğimiz Şube Başkanımız Özgür Ulaş Yiğiti'in yaptığı açılış konuşması ile başladı.Tarihçi Yazar Sinan MEYDAN’ın Köy Enstitüleri konulu Konferansına katılıp bizi yalnız bırakmayan tüm üyelerimize 25. ve 26. dönem CHP Milletvekili Hüsnü BOZKURT’a, CHP İl Başkanı Barış Pektaş ve yönetim kurulu üyelerine, ADD yönetim kurulu üyelerine,ÇYDD yönetim kurulu üyelerine, CHP Selçuklu, CHP Meram,CHP Karatay yönetim kurulu üyelerine,İyi Parti İl yönetim kurulu üyelerine, Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Konya İl Başkanı Seher Livatyalı ve yönetim kurulu üyelerine, Vatan Partisi İl Başkanı Kazım Koçer ve yönetim kurulu üyelerine, Türkiye Komünist Partisi Konya İl Başkanı Lütfü Dilek ve yönetim kurulu üyelerine,Alevi Kültür Derneği Başkanı Asım Dayanç ve yönetim kurulu üyelerine, Gönül Gözü Derneği Başkanı Derviş Ahmet Şahin ve üyelerine,Büro-İş Sendikası Hukuk Sekreteri Ömer Sezgin’e ,Eğitim-İş Meram,Selçuklu,Karatay yönetim kurulu ve üyelerine Eğitim-iş Beyşehir İlçe Temsilci Başkanı Altan Ateş ve yönetim kurulu üyelerine ,aramızda bulunan diğer kurum temsilcilerinin değerli yöneticilerine, basın emekçilerine,bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz." denildii.

 

 
Günün Diğer Haberleri