EĞİTİM İŞ 1 MAYIS’TA ALANLARDAYDI

Eğitim-İş olarak bu yıl, Uluslararası İşçi Sınıfının Birlik Mücadele ve Dayanışma Günü’nde, Konfederasyonumuz Birleşik Kamu-İş ve bağlı sendikalarla birlikte

SAĞLIK - 2018-05-02 12:56:33

Eğitim-İş olarak bu yıl, Uluslararası İşçi Sınıfının Birlik Mücadele ve Dayanışma Günü’nde, Konfederasyonumuz Birleşik Kamu-İş ve bağlı sendikalarla birlikte “Şeker vatandır, vatan satılmaz” sloganıyla Uşak’ta ve tüm Türkiye’de alanlardaydık.

Uşak’taki kutlamalar için Merkez Yönetim Kurulu üyelerimizin yanısıra, şube ve temsilciliklerimizden de geniş ölçekli katılım sağlandı. Eğitim-İş olarak, başta Uşak olmak üzere ülkenin her yerinde alanlarda sergilediğimiz kararlı ve dik duruşla, her 1 Mayıs’ta olduğu gibi bu 1 Mayıs’ta da sömürüye karşı iş, ekmek ve özgürlük; sömürgeciliğe karşı bağımsızlık bayrağını dalgalandırdık.

AKP’nin yağma ve talan düzenine karşı; özelleştirmeye, düşük ücret, ağır çalışma koşulları ve esnek çalışmaya karşı; iş cinayetlerine karşı; sendikasızlaştırma ve kamu emekçilerini güvencesiz bırakma girişimlerine karşı; sürgünlere, kadrolaşmaya karşı; gerici eğitim sistemine karşı; emeğin ve emekçinin mücadelesini vermeye devam edeceğiz.

Günün Diğer Haberleri