BİRLEŞİK KAMU İŞ 10.YILDA EMEK MÜCADELEMİZİ KUTLADI

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu 10. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle “10.Yılda Emek Mücadelesi Hukuk ve Adalet Paneli” düzenledi.

SENDİKA - 2018-04-15 13:23:40

Emek Mücadelesinin 10. Yılına ilişkin düzenlenen panele Konfederasyonumuz Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Mehmet Balık, Genel Sekreteri Mücahit Dede, Genel Mali Sekreterimiz Ali Taştan, Genel Örgütlenme Sekreteri Hasan Kütük ve Genel Dış İlişkiler ve Ar-Ge Sekreteri Doğan Altun yer aldı.

Panelde Eğitim-İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım, Genel Sağlık-İş Genel Başkanı Zekiye Bacaksız, Kültür Sanat-İş Genel Başkanı Cüneyt Balkız, Büro-İş Genel Başkanı Haydar Şahindokuyucu, Ulaşım-İş Genel Başkanı Adem Çalışkan, Tapu Çevre Yol-İş Genel Başkanı Güven Nazmi Demiralp bağlı sendikaların MYK üyeleri, Şube Başkanları ve MYK üyeleri, CHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Hasan Yağız ile Siyasi Partilerin Temsilcileri ile çok sayıda üye katıldılar.

10. Yılda Emek Mücadelesi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Konfederasyonumuzun 10.yıllık emek mücadelesini anlatan 10 dakikalık sinevizyon gösterisi üyelerimize izletildi.Konfederasyon Genel Başkanı  Mehmet Balık  açılış konuşmasını yaptı. 

10.Yılda Emek Mücadelesi Hukuk ve Adalet Panelinin moderatörlüğünü Eğitim-İş eski Genel Başkanı Veli Demir yaparken  Prof.Dr. Gamze Yücesan Özdemir, Yıldırım Koç,  Av. Hüseyin Özbek panelin konuşmacıları oldular.

 

Günün Diğer Haberleri