-ÇUKUROVA BELEDİYESİ MEMURA YÜZDE 52 ZAM YAPTI

- Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediyede çalışan memurların maaşlarına yüzde 52 oranında zam yaptı.

SENDİKA - 2018-02-12 18:43:44

ADANA (ANKA) - Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediyede çalışan memurların maaşlarına yüzde 52 oranında zam yaptı. 

Toplu sözleşme sürecini yürüten Tüm Yerel Sen Konfederasyonu ile yüzde 52 oranında artış sağlayan sözleşme imzalayan Çukurova Belediye Başkanı Çetin, “Türkiye’de örnek alınacak bir ücret artışıyla imzaladığımız bu toplu iş sözleşmesi bir gurur kaynağıdır. Biz emekçilerimize, çalışanlarımıza, işçilerimize, memurlarımıza ve bürokratlarımıza çok şey borçluyuz. Bizler bugün başarılı olarak nitelendiriliyorsak bunda çalışanlarımızın emeği büyük” dedi. 

-TÜRKİYE'DE BİR MİLAT"-

Tüm Yerel Sen Konfederasyon Genel Başkanı Hakan Kıran ise Çetin’e kazanılan haklar için teşekkür ederek, “Bugün Sayın Başkanımız Soner Çetin ile yaptığımız sözleşme ile toplamda yüzde 52 oranında bir artış sağlandı. Bu artış hükümetin memura reva gördüğü ve zam olarak söylemiş olduğu rakamların 15 katı oranındadır. Adana’da imzaladığımız bu sözleşme Türkiye’de bir milattır. Bu sözleşme diğer kamu çalışanlarının önünü açacak bir harekettir” dedi. (ANKA)
(MLT/YE)

Günün Diğer Haberleri