-BAKIRKÖY’DE ‘GENLERİNİZ NE DURUMDA?’ SEMİNERİ

-Bakırköy Belediyesi tarafından yarın, “Bağışıklığınız ne kadar güçlü, genleriniz ne durumda?” konulu seminer düzenlenecek. Seminere konuşmacı olarak Genetik Uzmanı Doç. Dr. Hakan Ulucan katılacak.

SAĞLIK - 2018-01-25 23:04:18

İSTANBUL (ANKA) - Bakırköy Belediyesi tarafından yarın, “Bağışıklığınız ne kadar güçlü, genleriniz ne durumda?” konulu seminer düzenlenecek. Seminere konuşmacı olarak Genetik Uzmanı Doç. Dr. Hakan Ulucan katılacak. 

Tarık Akan Konferans Salonu’nda 15.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek seminerde, Doç. Dr. Ulucan, ailevi kanserlerin erken tanısı ve taşıyıcılıklarının belirlenmesi, genetik yapıya uygun diyetler, egzersizler, yaşam tarzı hakkında merak edilenlere açıklama getirecek.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu halkı bilinçlendirmek amacıyla seminer ve toplantıların süreceğini ifade ederek, Bakırköylüleri ve İstanbulluları genleri hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla seminere davet etti.

Semirene katılmak isteyenler için Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’ndan saat 14.00’te Bakırköy Belediyesi tarafından servis kaldırılacak. (ANKA)

(MLT/GO)

Günün Diğer Haberleri