Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık Kimdir?

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu 4. Olağanüstü Genel Kurulunda Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen ve görev dağılımı sonrasında Genel Başkan olan Mehmet Balık kimdir?

SENDİKA - 2017-12-29 20:48:36

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu 4. Olağan Genel Kurulunda Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen ve görev dağılımı sonrasında Genel Başkan olan Mehmet Balık kimdir?

Mehmet Balık 1970 Antalya doğumlu. Ortaokul ve lise eğitimini Aksu öğretmen Lisesi eğitiminden sonra Burdur Eğitim Fakültesini bitirdi. 1993 yılında öğretmenliğe başladı. Sırasıyla Antalya, Muş, Sakarya ve tekrar Antalya ilinde çeşitli okullarda çalıştı. Halen Antalya İli Faruk Tugayoğlu İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak çalışmaktadır. Mehmet Balık İlk Eğitim-İş’e 1993 yılında üye oldu. 17 Ekim 2005 yılında da Eğitim İş’in tekrar kurulmasıyla yeniden üye oldu. 2006 yılında Antalya şubesinin kurucu Yönetim Kurulu üyesi olup, sırasıyla Basın Yayın Sekreterliği, Örgütlenme Sekreterliği ve 2009 dan bu yana da Şube Başkanı olarak görev yapmaktadır.2017 Ekim Ayında yapılan  Eğitim İş'in 1. Olağanüstü Genel Kurul sonrasından, 5. Olağan Genel Kuruluna kadar Genel Başkan olarak görev yapan Mehmet Balık,Evli ve iki erkek çocuk babasıdır.

 

Günün Diğer Haberleri