Meb Müsteşarı Yusuf Tekin’den Eylül Semineri Açıklaması

Günlerdir tartışılan ve 2017 yılı Kurban Bayramı tatili nedeniyle 5 Eylül 2017 Salı günü başlayacak olan Eylül ayı mesleki çalışmalar ile ilgili son noktayı MEB Müsteşarı Yusuf Tekin koydu.

EĞİTİM - 2017-08-22 21:14:46

Müsteşar Yusuf Tekin’den Eylül ayı seminer çalışması hakkında açıklama

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin yaptığı açıklamada Eylül ayı mesleki çalışmalar hakkında sosyal medyada yer alan bilgi kirliliğine dikkat çekti ve seminer çalışmalarının görev yapılan okullarda alınacağını belirtti. Son dönemde kamu haberMEB haber içerikli internet sitelerinde öğretmenlerin eylül ayı seminer çalışmaları için memlekette alınması yönünde bilgiler yer alıyordu.

Eylül ayı seminer çalışmaları hakkında Twitter hesabından açıklama yapan Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, 2017 yılı Eylül ayı mesleki çalışmaların 5 Eylül 2017 Salı günü başlayacağını 15 Eylül 2017 Cuma günü sona ereceğini belirtti.  Sosyal medyadan Eylül mesleki çalışmaların istenilen yerde alınması yönünde talepler aldıklarını da ifade eden MEB Müsteşarı, öğretmenlerin seminer çalışmalarını görevli oldukları il ve ilçelerde alacaklarını vurguladı.

MEB Müsteşarı Tekin’in açıklamaları;

Yusuf Tekin Açıklaması

Yenilenen öğretim programları ve müfredatlar hakkında tüm öğretmenlere formatör öğretmenler tarafından eğitimler verileceğini belirten MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, bu yüzden dolayı tüm öğretmenlerin eylül seminerlerini görevli yerlerde alınacağının altını çizdi. Müsteşar Yusuf Tekin’in seminer çalışmaları hakkında yaptığı bu açıklama Eylül ayı mesleki çalışmaları memleketinde, istediği yerde almak isteyen öğretmenler için büyük hayal kırıklığı oldu. Tüm öğretmenler seminer çalışmaları için 5 Eylül 2017 tarihi itibari ile okullarında olacaklar ve seminer çalışmalarına katılacaklar.

Günün Diğer Haberleri