-SARIEROĞLU MEMUR ZAMMINI 3+3 OLARAK AÇIKLADI MEMUR-SEN ‘KAPALIYIZ’ DEDİ (1)

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, memura zam teklifini 2018’de yüzde 3+3, 2019’da yüzde 3+3 olarak açıkladı. Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın ise “Biz sunulan teklifi eski Türkiye’nin teklifi olarak görüyoruz. Onun için bu teklifi müzakere etmeye değer bulmuyoruz ve bu teklife kapalıyız” dedi.

EKONOMİ - 2017-08-14 18:06:29

ANKARA (ANKA)- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, memura zam teklifini 2018’de yüzde 3+3, 2019’da yüzde 3+3 olarak açıkladı. Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın ise “Biz sunulan teklifi eski Türkiye’nin teklifi olarak görüyoruz. Onun için bu teklifi müzakere etmeye değer bulmuyoruz ve bu teklife kapalıyız” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, memura zam teklifini açıkladı. Sarıeroğlu, “Kamu işveren heyeti olarak 2018 yılı ilk altı ay için yüzde 3, ikinci altı ay için yüzde 3, 2019 yılı ilk altı ay için yüzde 3, ikinci altı ay için yüzde 3. Altı aylık dönemler halinde gerçekleşen enflasyon oranının öngörülen artış oranını aşması halinde enflasyon farkının da ödeneceğini belirtmek istiyorum. Hepinize sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Hayırla sonuçlandıracağımız bir sürecin yeni bir başlangıcı olan bugünden itibaren müzakerelerimizi artan bir diyalog içerisinde sürdüreceğimizi belirterek toplantımızı kapatacağız” şeklinde konuştu.

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın ise “Biz sunulan teklifi eski Türkiye’nin teklifi olarak görüyoruz. Onun için bu teklifi müzakere etmeye değer bulmuyoruz ve bu teklife kapalıyız” dedi. (ANKA)

(HM/HND)

Günün Diğer Haberleri