LYS tercih sonuçları açıklandı mı? ÖSYM sonuç sorgulama ekranı

LYS tercih sonuçları merakla bekleniyor.. Öğrencilerin dört gözle beklediği sonuçlar için ÖSYM'den açıklama bekleniyor. Bugün gelen son bilgiye göre LYS tercih sonuçları saat 17:00'den sonra her an açıklanabilir.. İşte LYS tercih sonuçları ile ilgili tüm detaylar

SINAVLAR - 2017-08-08 19:00:14

LYS tercih sonuçları için geri sayım başladı.. Öğrencilerin sonuçların açıklanmaması üzerine geçtiğimiz hafta gösterdiği tepkilerin ardından ÖSYM resmi Twitter hesabından bir açıklama yapmış ve LYS tercih sonuçlarının 8 Ağustos'ta (bugün) açıklanacağını duyurmuştu. Bugün edinilen bilgiye göre ise LYS tercih sonuçları saat 17:00'den sonra açıklanacağı yönünde.. Sonuçlar açıklandığında detaylı bilgileri haberimizde bulabilirsiniz..

Bugün edinilen bilgiye göre ÖSYM, LYS tercih sonuçlarını bugün saat 17:00'den sonra açıklayacak.

10-11 ve 17-18 Haziran'da yapılan 2017 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar, 18-26 Temmuz tarihleri arasında üniversite tercihlerini yapmıştı. Tercihler ardından sonuçlara odaklanan adaylar, ÖSYM yetkililerine sosyal medya hesaplarından ulaşmaya çalışmış, ‘LYS tercih sonuçl arı açıklansın’ etiketiyle bir kampanya başlatmışlardı. Yapılan kampanya sonrasında ÖSYM’den açıklama geldi. 

ÖSYM SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Günün Diğer Haberleri