-BAKIRKÖY’DE YAZ SPOR OKULUNA KATILAN ÇOCUKLARIN MADALYA SEVİNCİ

- Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz yaz spor okuluna katılan tüm çocuklar, madalya ve katılım belgelerini aldı.

ÇOCUK - 2017-06-25 23:46:46

İSTANBUL (ANKA) - Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz yaz spor okuluna katılan tüm çocuklar, madalya ve katılım belgelerini aldı.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun talimatıyla başlatılan ücretsiz yaz spor okulları büyük bir heyecanla devam ederken, 4 dönem olarak planlanan kursların 1. döneminin ödül töreni yapıldı.

Başkan Kerimoğlu, katılan tüm çocuklara ve velilere teşekkür ederek, çocuklar için her türlü desteği vereceğini belirtti. Kerimoğlu yaptığı açıklamada, Bakırköy Belediyesi olarak sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını yetiştirdiklerini ifade ederek şu bilgileri paylaştı:

“Yaz spor okullarımız 9 branşta devam ediyor . Aynı zamanda katılan tüm öğrencilere uzman antrenörlerimiz tarafından yetenek taraması, sağlık müdürlüğümüz tarafından da sağlık taraması yapılıyor. Kadromuz tarafından seçilen çocuklarımız ise milli takımlara kadar gitmesini sağlayacak çalışmalar başlattık. Çocuklarımız için ne yapsak azdır. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.” (ANKA)

Günün Diğer Haberleri