EĞİTİM İŞ:ADALET YÜRÜYÜŞÜNE KATILDIK

Eğitim İş Genel Merkezinden yapılan açıklamada;

SENDİKA - 2017-06-16 22:49:25

Eğitim İş Genel Merkezinden yapılan açıklamada;

Eğitim-İş olarak, Konfederasyonumuz Birleşik Kamu-İş ve bağlı sendikalar ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a başlattığı “Adalet Yürüyüşü”ne katıldık.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Batıkent Hipodromu’ndan devam ettiği Adalet Yürüyüşünün ikinci gününde Genel Başkanımız Mehmet Balık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konfederasyonumuz Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Hasan Kütük ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bağlı sendikalarımızın Merkez Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Genel Başkanımız Mehmet Balık, hiçbir hukuksuzluğun tarihte karşılıksız kalmadığını ve bundan sonra da kalmayacağını vurgulayarak,

“Sayın Kılıçdaroğlu’nun başlattığı bu yürüyüş, ülkemizde tek adam rejimine karşı adalet ve özgürlük isteyen milyonların sesi olması bakımından çok önemlidir. Ulusumuz, demokrasi ve özgürlük düşmanlarına er-geç hak ettikleri demokratik yanıtı verecektir. Demokrasi ve cumhuriyet sevgisinin bedelini özgürlükleri ile ödeyenlerin suçlu olmadığını, çok yakın bir zamanda da hepsinin özgürlüklerine kavuşacaklarını biz çok iyi biliyoruz. Bizler, ülkede demokrasiyi yeniden tesis etmek için, adaleti sağlamak için, tam bağımsız bir yargı için,  parasız, bilimsel, demokratik ve laik eğitim için, iş güvencemiz için mücadele etmekten vazgeçmeyeceğiz.”

MERKEZ YÖNETİM KURULU

 

Günün Diğer Haberleri