Finansbank Kredi Kartı Borç Sorgulama

Tarsus Eğitim-İş Sendikası üyesi 100 öğretmen 19 Mayıs’ta Atatürk’ün doğduğu Selanik’e gidiyor. Yunanistan’a giderek tarihi yerleri ve Makedonya’da belli başlı yerleri gezecek olan Eğitim-İş’li öğretmenler 3 günlük turun ardından Türkiye’ye dönüş yapacak. Cumhuriyet ile taçlandırdığımız Ulusal Kurtuluş Savaşımızın başlangıcının 98. Yıl dönümünde Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu topraklarda ona olan minnettarlığımızı,saygımızı ve sevgimizi sunmaya […]

SENDİKA - 2017-05-15 20:51:28

Tarsus Eğitim-İş Sendikası üyesi 100 öğretmen 19 Mayıs’ta Atatürk’ün doğduğu Selanik’e gidiyor.

Yunanistan’a giderek tarihi yerleri ve  Makedonya’da belli başlı yerleri gezecek olan Eğitim-İş’li öğretmenler 3 günlük turun ardından Türkiye’ye dönüş yapacak.

Cumhuriyet ile taçlandırdığımız Ulusal Kurtuluş Savaşımızın başlangıcının 98. Yıl dönümünde Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu topraklarda ona olan minnettarlığımızı,saygımızı ve sevgimizi sunmaya gideceğiz diyen  Eğitim-İş başkanı Yunus Karamık Selanikte çok duygusal bir buluşmaya gideceklerini ifade etti.

Yunus Karamık  açıklamasının devamında şu sözleri kullandı ”Tamda Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlarının sapık ve sapkın fikirlerini fütursuzca kustuğu bir dönemde gerçekleştireceğimiz geziye üyelerimizin ve EgitimIş dostlarının yoğun katılımı M.Kemalin bu topraklarda yenilmeyeceğini bizlere bir kez daha göstermiştir… Gezimiz kapsamında hem Atamızın doğdugu evi hem gerek Osmanli gerekse Bizans ve Roma döneminden kalma çok sayıda kültürel mirası görmenin yanında Makedonyada ki Manastır Askeri İdadisini de görme fırsatı bulacak olan arkadaşlarımızla 19-21 Mayıs Tarihleri arasında dolu dolu bir üçgün geçireceğiz…  ”

Finansbank Kredi Kartı Borç Sorgulama

 

Finansbank kredi kartı borç sorgulama

Finasbank kredi kartı limit sorgulama

Finansbank hesap extresi 

Finansbank kredi kartı

Günün Diğer Haberleri