-'RUNTOFD BAKIRKÖY' BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

-Bakırköy Belediyesi ve Bakırköy Kaymakamlığı'nın desteğiyle Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) tarafından gerçekleştirilen “RUNTOFD BAKIRKÖY” koşu etkinliği gerçekleştirildi.

SPOR - 2017-05-14 23:14:06

İSTANBUL (ANKA) – Bakırköy Belediyesi ve Bakırköy Kaymakamlığı'nın desteğiyle Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) tarafından gerçekleştirilen “RUNTOFD BAKIRKÖY” koşu etkinliği gerçekleştirildi.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) tarafından gerçekleştirilen “RUNTOFD BAKIRKÖY” koşu etkinliği Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi önünden başladı. Bakırköy Belediyesi ve Bakırköy Kaymakamlığı'nın destekleriyle düzenlenen etkinlikte, Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, STK temsilcileri ve vatandaşlar hazır bulundu.

Yunus Emre Kültür Merkezi ile TOFD Dernek binası arasında belirlenen 10,2 kilometrelik parkurda koşan yarışmacılardan dereceye girenlere ödüllerini TOFD Başkanı Ramazan Baş verdi. Öte yandan vatandaşlar, “RUNTOFD BAKIRKÖY”ün bitiş noktasında hazırlanan festivalle doyasıya eğlendi. TOFD’nin akülü tekerlekli sandalye kampanyasına destek olmak amacıyla düzenlenen ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği "RUNTOFD BAKIRKÖY" etkinliğinde bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu, “Sadece yarışmak ve spor yapmak için değil aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesini de gerçekleştirmiş olduk. RUNTOFD Bakırköy Koşusuna destek veren bütün kurum, kuruluş ve STK’lara sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu organizasyonu TOFD Başkanı Ramazan Baş ile gelenekselleştirmek için çalışmalar yürüteceğiz. Önümüzdeki yıllarda tekrar buluşmak üzere” değerlendirmesinde bulundu. (ANKA)

(HM/ERD)

Günün Diğer Haberleri