ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR SEZONU SATRANÇ TURNUVASINDA KAZANLAR BELLİ OLDU

İSTANBUL (ANKA)- 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Ataşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “Şehit Ömer Halisdemir Sezonu Satranç Turnuvası” Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde yapılan müsabakalar ile sonlandı. .

EĞİTİM - 2017-05-04 22:48:14

Heyecanlı ve çekişmeli geçen Satranç Turnuvası’na ilçe genelindeki 38 okuldan Minikler Kategorisinde 58, Küçükler Kategorisinde 32, Yıldızlar Kategorisinde 32 ve Gençler kategorilerinde 20 olmak üzere toplamda 142 sporcu öğrenci katıldı.

Müsabakalar sonucu okulları adına yarışarak derece alan sporcu öğrencilere kupa ve madalyaları ile başarı belgeleri Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu, Ataşehir Belediyesi Spor Koordinatörü Erhan Karaaslan ile öğretmenler ve hakemler tarafından verildi.

“Şehit Ömer Halisdemir Sezonu Satranç Turnuvası”nda Gençler Kategorisinde Habire Yahşi Ataşehir Anadolu Lisesi, Küçükler Kategorisinde Ataşehir Emlak Konut Ortaokulu, Minikler Kategorisinde Şehit Öğretmen Hasan Akan İlkokulu  ve Yıldızlar Kategorisinde ise Özel Denizatı Ortaokulu birinci olarak tamamladı. (ANKA) (SD/HND)

Günün Diğer Haberleri