BANDIRMA EĞİTİM İŞ GENEL KURULU YAPILDI

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası ( Eğitim İş ) Bandırma Temsilciliği olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Bandırma Belediyesi Başkan Yardımcısı Ozan Onur ve CHP ilçe Başkanı Atilla Atakay’ın katıldığı kongrede...

SENDİKA - 2017-04-08 22:24:41

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası ( Eğitim İş ) Bandırma Temsilciliği olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Bandırma Belediyesi Başkan Yardımcısı Ozan Onur ve CHP ilçe Başkanı Atilla Atakay’ın katıldığı kongrede Kadir Taylan tekrar başkanlığa seçildi.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İsmail Kayan’ın başkanlığında Divan heyeti oluşturuldu. CHP milletvekilleri Mehmet Tüm, Ahmet Akın ve Namık Havutça’nın mesajları okundu.

 Açılış konuşmasını yapan Kadir Taylan özetle “ Üyelerimizin üstün sorumluluk duygusuna ve eğitimin gücüne dayanarak Atatürk önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını, egemenliğini, ulus ve ülke bütünlüğünü, laik düzenini, demokratikleşme ve ulusal eğitim hedefini geliştirerek korumak ve sonsuza kadar yaşatma adına çaba harcıyoruz. “ dedi.

 Kongreye katılan Bandırma Belediyesi Başkan Yardımcısı Ozan Onur’da kongrenin hayırlı olmasını dileyerek “ Yerel yönetim olarak görevde olduğumuz zaman diliminde STK ile beraber çalışmaya ve onlara destek olmaya çalışıyoruz. Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz ne yazık ki tehdit altında bulunuyor. Ülke adeta cezaevine döndü. Eşit olmayan şartlarda referandum mücadelesi veriyoruz. Yine de bu süreçden zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Ancak mücadele asıl 16 Nisan’dan sonra başlayacak “ dedi.

 Yapılan seçimler sonucunda Kadir Taylan tekrar başkanlığa seçilirken, Rukiye Özkan, Dilek Dürdane Örkçü, Murat Özkan, Hasan Başar ve Şeyda Korbek yönetime seçildiler.

 

Günün Diğer Haberleri