Eğitim İş Kadirli’de temsilcilik açacak

Eğitim İş Sendikası Osmaniye İl Temsilciliği Başkanı Seyit DEMİR, sendikasının yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Demir, “İlimiz Osmaniye'ye Bağlı olan Kadirli İlçemizde son günlerde yaptığımız çalışmalar neticesinde Üye kayıtlarımız bir hayli artarak Temsilcilik yeter sayısına yaklaşmıştır. Temsilciliğimizi kısa bir süre sonra kurmanın inancı ve beklentisi ile ilimiz Osmaniye ile ilçemiz Kadirli’ye hayırlı olsun” dedi.

SENDİKA - 2017-02-25 17:52:57

Seyit Demir, Kadirli ilçemizde rekabet ve yeni bir ses olarak katkı sağlayacaklarını belirtirken, yakın tarihte açacakları Temsilcilik Bürosunun da müjdesini verdi. Demir, “Böylelikle Kadirlili öğretmen ve memur arkadaşlarımız büromuzda sorunlarını yönetici arkadaşlarımız ile daha rahat ve daha sağlıklı görüşebilecekler. Ayrıca sendikası olmayan meslektaşlarımızın da sorunlarına çare bulmaya çalışacaklar” diye konuştu. Başkan Demir sözlerine şöyle devam etti: “Kadirli ilçemiz ülkemiz için de önemli bir yerdir. Bizler de bu önemi benimseyerek burada daha itinalı çalışacağız.”

 

 

Seyit Demir, İlçe üye çalışmalarında Kadirli İlçe Yönetim listesinde bulunan Kubilay GUVEL, Recep KURT, Kubilay LOĞOĞLU, Bülent KIZAL ve Cahit ÖZENSOY'a da katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

 

Ali Celal KAYMAK 

Günün Diğer Haberleri