Var mısınız sizin hesaplarınıza da bakalım

Var mısınız sizin hesaplarınıza da bakalım

SENDİKA - 2017-02-20 22:19:05

Eğitim İş Denizli Şube Başkanı Kadem  Özbay, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün sosyal medya paylaşımı ile ilgili basın açıklaması ve suç duyurusunun ardından  kendi sosyal medya hesaplarının incelemeye alındığını  belirterek; “ Biz bu çabaya gülüyoruz. 15 Temmuz’dan sonra Eğitim  İş’te FETÖ’cü arayanlar var mısınız sizin hesaplarınıza  bakalım  2-3 yıl geriye gidelim “ dedi.

Sadece Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü ile ilgili değil  bu mesajı beğenen Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü ve Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü hakkında da suç duyurusunda bulunduklarını   belirten Kadem Özbay kendi sosyal medya hesaplarını incelemeye alındığı söyledi ve ‘ hodri meydan’dedi.

Suç duyuruları ile ilgili  sendika binasında basın toplantısı düzenleyen  Eğitim İş’e  bazı sivil toplum örgütleri ve  siyasi partilerde destek verdi. Bu paylaşımı  yapan ve  paylaşımı beğenenler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirten Özbay  açıklamasında ; “ Bizler, bedeli ne olursa olsun Mustafa Kemal’in önderliğinde kurulan  Türkiye Cumhuriyeti’ni korumaya  ve geliştirmeye and içtik” dedi. Pamukkale  İlçe  Milli Eğitim Müdürü’nün sosyal medya paylaşımı ile ilgili basın açıklamasından sonra, eğitim iş üyelerini sosyal medya hesaplarını incelemeye alındığını da savunan Kadem Özbay; “ Şimdi bizim sosyal medya hesaplarımızı inceliyorlar. Biz ise  buna sadece gülüyoruz. 15 Temmuz’dan sonra  Eğitim İş içinde FETÖ’cü arayanlar, var mısınız sizin hesaplarınıza da bakalım. 2-3 yıl önce kimlerin  kimler hakkında neler yazdığı ortaya çıksın, Eğitim İş içinde FETÖ’cü aramak beyhude bir çabadan başka bir şey değildir” şeklinde konuştu.

Pamukkalehaber.com

Günün Diğer Haberleri