Eğitim İş Genel Başkanı ve MYK Üyelerİ Muğla,Adana ve Mersin'de

Eğitim İş Sendikası sosyal medya hesabından yapılan açıklamada;

SENDİKA - 2017-02-17 20:27:19

Eğitim İş Sendikası sosyal medya hesabından yapılan açıklamada;Genel Başkanımız Mehmet Balık ve Genel Basın Yayın ve Uluslararası İlişkiler Sekreterimiz Ebru Sungar Muğla'nın Bodrum İlçesinde Muğla Şube Başkanımız Özkan Kaya ile birlikte örgütlenme çalışmalarına devam ettiler.
Muğla Bodrum Turgutreis Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı üyemiz Önder Erkarslan'ı makamında ziyaret ettiler.Turgutreis Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Duygu Küçükoğlu,Ufuk Yıldırım,Nilgün Dumanlar,Nuray Tunç öğretmenlerimiz sendikamıza üye oldular.
Bodrum Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini de ziyaret eden yöneticilerimiz bu okulda görev yapan edebiyat öğretmeni Selçuk Bar arkadaşımızı da sendikamıza üye yapmışlardır.
Mücadelemize yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz,mücadelemize güç verdiniz diyoruz.

 

Genel Başkanımız Mehmet Balık ve Genel Basın Yayın ve Uluslararası İlişkiler Sekreterimiz Ebru Sungar Muğla'nın Bodrum İlçesi ve Gümbet Beldesinde Örgütlenme çalışması ve Üye ziyaretleri gerçekleştirdiler.Genel Merkez yöneticilerimize Muğla Şube Başkanımız Özkan Kaya,Şube Sekreterimiz Merdan Güler,Bodrum İlçe Temsilcilik Başkanımız Ethem Eşer ve İlçe Temsilcilik Sekreterimiz Mustafa Okuducu katıldılar.

 

Eğitim iş Üniversite Komisyonu Mersin Üniversitesi ve Adana Çukurova Üniversitesinde örgütlenme çalışması ve üye ziyaretleri gerçekleştirdiler.
Ziyarete Genel Örgütlenme Sekreterimiz Ahmet Güngör, Eğitim İş İzmir 4 No'lu Şube Başkanımız Haşim Karaman, Antalya Şube Başkanımız Fatin Iltar, Adana 2 No'lu Başkanımız İrfan Irmak,Mersin Şube  Başkanımız Hakan Boyar,Şube Sekreterimiz Yakup Tekin, Üniversite Komisyonu Üyeleri Prof.Dr.Kubilay Onal, Yrd. Doç Dr. Türkan Basyigit, Adana 2 No'lu Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Ezel Takadas katıldılar.
Üniversitelerde Umut Mücadele ve Dayanismamizi büyüten tüm üye dost ve sevenlerimize teşekkür ederiz.
Mersin Tarsus'ta gerçekleştirdiğimiz örgütlenme çalışmalarında Tarsus İlçe Temsilcilik Örgütlenme Sekreterimiz Rafet Barın,Örgütlenme ve Hukuk Sekreterimiz Yunus Karamık ve Basın Yayın Sekreterimiz Deniz Aksoy bizimle birlikte çalıştılar.Değerli mücadele arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Günün Diğer Haberleri