Büyüyünce Ne Olacaksın Sorusuna Cevap: İdam Getireceğim

Karne heyecanını yaşayan öğrencilerin bugün söyledikleri sözler dikkat çekti. Ancak aralarından bir tane öyle sözler söyledi ki ülke gündeminin çocuk psikolojilerine etkilerini ortaya koymuş oldu. İlköğretim öğrencisinin hayali ilerde Cumhurbaşkanı olmak, anayasayı değiştirmek ve sonrasında da idam getirmek...

EĞİTİM - 2017-01-21 13:45:20

Milyonlarca öğrenci bugün karne heyecanı ile okullara gitti. Günün en çok konuşulan olayı ise ilköğretim öğrencisine büyüyünce ne olacaksın sorusuna alınan cevap oldu. Küçük kız hayalinin adım adım Cumhurbaşkanı olmak olduğunu açıkladı. Nedenini ise anayasayı değiştirip idam getirmek olarak açıkladı.

Öğrencinin sözleri, son zamanlarda ülkede yaşanan olayların çocukların psikolojisini ne kadar büyük oranda bozduğunu gözler önüne serdi.

İşte Çok Konuşulan O Röportaj

Öğrencinin sözleri, “Muhtarlıktan başlamayı düşünüyorum. Sonra belediye başkanı, sonra milletvekili, sonra bakan, sonra başbakan, sonra da cumhurbaşkanı olacağım. Anayasayı değiştireceğim. Darbeciler yüzünden bir sürü sorun yaşıyoruz. Bu yüzden idam getireceğim. Anayasada geriye dönmüyormuş ama ben geriye döndüreceğim.” şeklinde oldu.
Kaynay:CNNTurk
Günün Diğer Haberleri