Eğitim iş İzmir 4 Nolu Şube ( Yükseköğretim Şubesi) 1. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Eğitim iş İzmir 4 Nolunun Şube ( Yükseköğretim subesi) 1. Kuruluş yıldönümünü geçtiğimiz Cumartesi günü Şubenin bulunduğu Buca İlçemiz Sirinyer Belediye Düğün Salonunda kutladı.

SENDİKA - 2017-01-20 20:07:10

Kutlama etkinliklerine Birleşik Kamu İş Genel Başkan ve MYK üyeleri, Eğitim İş Sendikası Şube ve Temsilcilik Yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum örgütleri, ve siyasi partilerin yanı sıra, davetliler de katıldı.

Eğitim İş Yüksek Öğretim Şube Başkanı Haşim Karaman'ın yaptığı açılış konuşmasını, Eğitim İş'in Kurucu Genel Başkanı Yüksel Adıbelli ve Konfederasyonumuz Genel Başkanı Hasan Kütük'ün konuşması takip etti. Konuşmalardan sonra, emekli olan üyelere birer plaket takdim edildi. Sonra Üyelerin Çocukları, Atamıza yazdıkları mektuplarını okudular.

Kutlama etkinlikleri çerçevesinde Eğitim iş 4 nolunun Şube ve 1 Nolu Şube Buca İlçe Temsilciliği üyelerinin birlikte hazırladıkları halk oyunları çalışmalarının yanı sıra, bağlama grubu sahne aldı.

Fotoğrafçılık kursiyelerlerinin çalışmalarının sergienmesinin ardından yine Eğitim iş üyesi Bora Üzerk ve Özgür Yılmaz' ında içinde olduğu müzik grubu sahne aldı.

Etkinlik katılanların hep birlikte Onuncu Yıl Marşı'nı söylemesi ile sonlandı.





Günün Diğer Haberleri