Fatma Kaplan Hürriyet'e yapılan faşizan saldırıyı kınıyoruz

Eğitim İş Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu adına basın açıklaması yayınlayan Eğitim Sekreteri Emine Çalık TBMM de gerçekleşen CHP Kocaeli Milletvekili Sayın Fatma Kaplan Hürriyet'e yapılan faşizan saldırıyı kınadı.

SENDİKA - 2017-01-14 16:21:02

BASINA ve KAMUOYUNA

 

TBMM de gerçekleşen CHP Kocaeli Milletvekili Sayın Fatma Kaplan Hürriyet'e yapılan faşizan saldırıyı kınıyoruz.

 

Ebedi liderimiz Mustafa Kemal Atatürk "daha selametle, daha dürüst olarak yürüyeceğimiz yol vardır. Büyük Türk kadınını çalışmamıza ortak yapmak, hayatımızı onunla birlikte yürütmek, Türk kadınını ilmi, içtimai, iktisadi, erkeğin ortağı, arkadaşı, yardımcısı ve koruyucusu yapmak yoludur" diyerek Türk kadının  hayatın içindeki önemini belirtmiştir.

 

Malesef ki son yıllarda ülkemizde kadın düşmanı bir zihniyet oluşmuştur. Kadına şiddetin TBMM gerçekleşmiş olmasıda geleceğimiz için biçilmek istenen yaşam biçiminin tezahülüdür.

 

CHP Kocaeli Milletvekili Sayın Fatma KAPLAN HÜRRİYET, halktan adeta kaçırılarak, Anayasaya aykırı biçimde gerçekleştirilen oy kullanma işlemini, yapılan hukuksuzlukları gizleme adına milletin görmemesi için Meclis TV’nin kapatılması dolayısıyla, yapmış olduğu paylaşımlarla halkın meclisteki gözü, kulağı olmuştur. Bundan rahatsızlık duyanlar Sayın Fatma KAPLAN HÜRRİYET’in boğazını sıkmak suretiyle darp etmişlerdir. Aslında darp edilen Fatma KAPLAN HÜRRİYET nezdinde tüm kadınlarımızdır, geleceğimizdir, Cumhuriyetimizdir.

Eğitim İş Kocaeli Şubesi olarak yaşamın her alanına hakim olan, Gazi Meclise kadar uzanan şiddeti kınıyor ve Sayın Fatma Kaplan Hürriyet’e geçimiş olsun diyoruz.

Fatma KAPLAN HÜRRİYET yalnız değildir...     

 

Eğitim İş Kocaeli Şubesi Adına

 Emine ÇALIK

Eğitim Sekreteri           

Günün Diğer Haberleri