Eğitim İş Sendikası İzmir 4 No'lu Şubesi 1. kuruluş yıl dönümünü kutluyor

Eğitim İş İzmir 4 No'lu şubesinin 1. kuruluş yıl dönümü için etkinlik düzenleniyor.

SENDİKA - 2017-01-13 23:03:04

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu'na bağlı Eğitim İş Sendikası'nın İzmir 4 No'lu şubesinin 1. kuruluş yıl dönümü için etkinlik düzenleniyor.
 
Yarın (14 Ocak Cumartesi günü) saat 14.00'da Buca Belediyesi Şirinyer Düğün Salonu'nda yapılacak olan etkinlikte şube bünyesinde faaliyet gösteren İngilizce ve Fotoğrafçılık kurslarının tanıtımı yapılacak. Bağlama ve halk oyunları kursiyerlerinin de sunum yapacağı etkinlikte müzik dinletisi de olacak.
 
Eğitim İş İzmir 4 Nolu Şube Başkanı Haşim Karaman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;
Değerli Dostlar;
Eğitim İş sendikasının Türkiye'deki ilk ve tek Yükseköğretim şubesi olan İzmir 4 No'lu Şube bir yaşında.Sevincimizi sizlerle paylaşacağımız etkinliklerimizde Emekli olan üyelerimize plaket vereceğiz.Çocuklarımız Atamıza yazdıkları mektuplarını okuyacak.Kursiyerlerimiz İngilizce kursumuzun tanıtımı, Fotoğraf Sergisi, Bağlama dinletisi, Halk oyunları gösterisi sergileyecekler.Ardından Bora ve Özgür müzik dinletisi sunacaklardır.Buca Belediyesi Şirinyer Düğün salonunda 14 Ocak 2017 Cumartesi saat 14.00'de başlayacak etkinliğimizde yanımızda olmanızı diliyoruz.
Eğitim İş İzmir 4 No'lu Şube
 
Günün Diğer Haberleri