IŞIKLAR İÇİNDE UYU GÜZEL YÜREKLİ RAMAZAN ÖĞRETMEN

Şanlıurfa Harran Akkuş İlkokulu Müdürü Ramazan Kocaoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

SENDİKA - 2017-01-05 21:57:43

2016 yılının son gününde tatil olmasına rağmen çatısı akan okulunun tadilatını yaptırırken düşen ve komaya giren Şanlıurfa Harran Akkuş İlkokulu Müdürü,Eğitim İş Şanlıurfa Temsilcilik Başkanı Ramazan Kocaoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Eğitim İş Genel Başkanı Mehmet Balık ve Merkez Yönetim Kurulu üyeleri,Eğitim İş eski Genel Başkanı Veli Demir, Eğitim İş Sendikası Şube Başkanlarının katılımı ile düzenlenen cenaze töreni,Ramazan Kocaoğlu'nun sevenleri ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Eğitim İş Sendikası Genel Merkezi yayınladığı mesajda;

ACIMIZ BÜYÜK

2016'nın son gününde, görev yaptığı okulda elim bir kaza geçiren, sevgili mücadele arkadaşımız Şanlıurfa Temsilcilik Başkanımız Ramazan Kocaoğlu hayatını kaybetmiştir. Üzüntümüz büyüktür.  

 

Örgütümüzü Şanlıurfa gibi zor bir yerde, zor koşullarda, büyük özverilerle temsil eden kurumsallaştıran, büyüten "Kocaman yürekli" Ramazan Kocaoğlu'na rahmet, ailesi ve yakınlarına, tüm örgütümüze başsağlığı diliyoruz. Kocaoğlu’nun devrimci ruhu hep bizimle olacak, anısı daima yaşatılacaktır. 

Şanlıurfa Temsilcilik Başkanımız,değerli mücadele arkadaşımızın cenazesi 5 Ocak 2017 Perşembe günü Antakya Karlısu Mahallesinden Eğitim İş Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin ve Eğitim İş örgütümüzün neredeyse tamamının temsil edildiği bir cenaze töreni ile sonsuzluğa uğurlanmıştır.

MERKEZ YÖNETİM KURULU

ifadelerini kullandı.

Cenaze törenin ardından Eğitim Hatay Şubesinde Ramazan Kocaoğlu yapılan konuşmalar ile anıldı.

Eğitim Haberci yayın ekibi olarak,fedakar öğretmen,babacan Okul Müdürü,Atatürk Devrimlerinin savunucusu değerli eğitimci Ramazan Öğretmene Allah'tan rahmet diliyoruz.Mekanı cennet olsun.

 

 

 

Günün Diğer Haberleri