Eğitim İş Merkez Yönetim Kurulu Adayları

2 Ekim 2016 Pazar günü yapılacak olan Eğitim İş 1.Olağanüstü Genel Kurul'da aday olan Merkez Yönetim Kurulu adaylarını kısaca tanıyalım.

SENDİKA - 2016-10-01 18:43:12

2 Ekim 2016 Pazar günü yapılacak olan Eğitim İş 1.Olağanüstü Genel Kurul'da aday olan Merkez Yönetim Kurulu adaylarını kısaca tanıyalım.Her biri kendi Şubelerinde Başkanlık veya Yönetim Kurulu üyeliği yapmış tecrübeli ekip kendi ekiplerini Yol Arkadaşları olarak tanıtıyor.Ekibin sloganı "El ele,omuz omuza,Birlikte ve Güçlü Bir Yönetim"

Eğitim İş'in Kurucu İradesinden Asla Taviz Vermeyeceğiz.

Yol Arkadaşları ekibinin Merkez Yönetim Kurulu,Denetleme ve Disiplin Kurulu adayları şu şekilde;

 

 

MERKEZ YÖNETİM KURULU ADAYLARIMIZ

 

EBRU SUNGAR

MEHMET BALIK

AHMET GÜNGÖR

İSA KAYADAN

ORHAN YILDIRIM

ŞÜKRÜ BALUN

AHMET KÜRTÜL

 

 

MERKEZ DENETLEME KURULU ADAYLARIMIZ

İBRAHİM DAŞ

DURMUŞ AKYÜZ

İBRAHİM BOZDAĞ

 

MERKEZ DİSİPLİN KURULU ADAYLARIMIZ

MUSTAFA AKSU

YUSUF KARACA

ÖZGÜR ARAS

 

 

EBRU SUNGAR

1974 Ankara doğumlu, 1996 yılında Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor bölümünden mezun oldu. 2000 yılında Anadolu Üniversitesi Spor Yöneticiliği alanında yüksek lisans yaptı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji 1.sınıf öğrencisidir. Halen Eskişehir Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapmaktadır. 2007 yılında Eğitim-İş üyesi oldu. 2011 Mayıs ayında temsilcilik yönetimine girerek Eğitim İş’i temsilcilik başkanı olarak temsil etti. 2012 Haziran ayında Eskişehir Temsilciliğini bir yılda şube sayısına ulaştıran yönetimin ilk şube başkanı oldu. Halen Eskişehir Şube Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Evli, ikiz kız çocuğu annesidir.

 

 

MEHMET BALIK

1970 Antalya doğumlu. Ortaokul ve lise eğitimini Aksu öğretmen Lisesi eğitiminden sonra Burdur Eğitim Fakültesini bitirdi. 1993 yılında öğretmenliğe başladı. Sırasıyla Antalya, Muş, Sakarya ve tekrar Antalya ilinde çeşitli okullarda çalıştı. Halen Antalya İli Faruk Tugayoğlu İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak çalışmaktadır. İlk Eğitim-İş’e 1993 yılında üye oldu. 17 Ekim 2005 yılında da Eğitim İş’in tekrar kurulmasıyla yeniden üye oldu. 2006 yılında Antalya şubesinin kurucu Yönetim Kurulu üyesi olup, sırasıyla Basın Yayın Sekreterliği, Örgütlenme Sekreterliği ve 2009 dan bu yana da Şube Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Evli ve iki erkek çocuk babasıdır.

 

AHMET GÜNGÖR

1963 yılında Uşak'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Uşak'ta tamamladı. Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesinde Üniversite eğitimini bitirdi. 1986 yılında İstanbul'da göreve başladı, halen Kartal Atalar M.T.A.L meslek dersleri öğretmeni olarak görev yapmaktadır. İstanbul 2 nolu şube örgütlenme sekreterliği, Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Disiplin Kurulu başkanlığını yürütüyor.

Evli ve bir çocuk babasıdır.

 

 İSA KAYADAN

1969 Adana doğumlu. İlk orta lise eğitimini Adana da tamamladı. Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Fakültesi Endüstriyel Teknoloji eğitimi bölümü mezunudur. 1994 yılında Sivas İmranlı YİBO’da göreve başladı. 17 Ekim 2005 yılında kurulan Eğitim İş’in kurucuları arasında yer aldı. 2005-2008 yılları arasında Adana Şube Sekreterliği, 2008-2014 yılları arasında Eğitim İş Adana Şube Başkanlığı yaptı. Halen Birleşik Kamu is Konfederasyonu Denetleme Kurulu Başkanlığı ve Adana Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanlığını yürütmektedir.

Evli ve Nisa'nın babasıdır.

 

ORHAN YILDIRIM

1967 Osmaniye doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini babasının işi nedeniyle değişik il ve ilçelerde tamamladı. 1984 yılında girdiği Ankara üniversitesi elektrik- elektronik, bölümünü 1986 yılında üniversitedeki siyasal olaylar nedeniyle bırakmak zorunda kaldı. 1987 yılında KTÜ Trabzon Fatih Eğitim Fakültesi Coğrafya öğretmenliği bölümünden 1992 yılında mezun olduktan sonra öğretmenlik hayatına başlamıştır. 2003 yılında Eğitimsen Mersin Şube başkanlığı yaptı. 17 Ekim 2005 tarihinde 47 kurucu üyeden biri olarak Eğitimiş Sendikası'nın kuruluşunda yer aldı. Kurucu MYK ile 1. olağan genel kurulu sonucunda oluşan MYK’da genel sekreter olarak görev yaptı. Eğitim-iş' in Başkanlar Kurulunda konfederasyon kurma görevi verilen komisyonda yer aldı. BİRLEŞİK KAMU iş 3.0lağan kongresinde Myk üyeliğine seçilerek genel sekreterlik görevini yürüttü. Halen ANKARA da coğrafya öğretmenliğine devam etmektedir.

Bir çocuk babasıdır.

 

ŞÜKRÜ BALUN

1974 Çorum doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini Çorum'da tamamladı. Atatürk Üniversitesinde felsefe eğitimi aldı. 1996 da Mersin Mut İlçesinde öğretmenliğe başladı. Sendikacılık hayatına Mersin Mut İlçesinde Eğitimsen ilçe temsilciliği ile başladığı kamu sendikacılığının her kademesinde kesintisiz olarak görev yaptı. 2005’te Eğitimiş Sendikası kuruluşu ile birlikte Konya Şube Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2011 tarihinden itibaren Konya Şube Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Evli, bir erkek çocuk babasıdır

 

AHMET KÜRTÜL

1969 Kahramanmaraş doğumlu. İlkokulu köyünde, ortaokul ve lise eğitimini ise Kadirli'de tamamladı. 1990 yılında Bolu Eğitim Yüksekokulu Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. Aynı yıl Ordu ili Aybastı ilçesinde göreve başladı. Şu anda Kahramanmaraş’ta yönetici olarak görev yapmaktadır. 2005 yılında Kahramanmaraş Eğitim-İş İl Temsilciliğinin kuruluş aşamasında Yönetim Kurulu üyesi olarak yer aldı. 2007 yılından itibaren Kahramanmaraş Şube Başkanı olarak görev yapmaktadır. Kahramanmaraş ADD Denetleme Kurulu Üyeliği yapmış olup, halen Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Denetleme Kurulu üyesidir.

Evli, 2 kız 1 erkek çocuk babasıdır.

Günün Diğer Haberleri