Öğretmenler Eylül seminerini farklı ilde yapmak isteyenler için dilekçe, seminer konuları

Eylül seminer dilekçesi, seminer ek dersi, mesleki çalışma dilekçesi

DOSYALAR - 2016-08-31 15:48:39

MEB bu yıl bir ilki gerçekleştirdi ve Eylül mesleki çalışmalar öğretmenlerin istemesi halinde görev yaptıkları il dışında istenilen yerde, diğer ifade ile memlekette alınabilecek.

BU YIL TATİLE DENK GELDİ

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı öğretmenler için 1 Eylül tarihinde başlayacak olup, okulların açılış tarihi, okulların başlama tarihi bu yıl 19 Eylül olacak. Öğretmenler her yıl 1 Eylül tarihinden itibaren eğitim öğretim faaliyetlerinin başlama zamanına kadar 2 haftalık seminer çalışması yapmaktadırlar. Son birkaç yıldır Haziran mesleki çalışmalar, Haziran seminerleri öğretmenlerin isteklerine bırakılarak, öğretmenin istediği ilde, memlekette yapıldı. Bu zamana kadar Eylül seminerleri istenilen yerde yapılmadı. Bu yıl seminerlerin ikinci haftasına denk gelen 2016 Kurban Bayramı tarihi öğretmenlerin Eylül ayı mesleki çalışmaları sürecini de kısaltmış oldu. Öğretmenler bu yıl Eylül ayı mesleki çalışmalarını, eylül seminerini istedikleri yerde alacaklar.

SEMİNER EK DERSİ

Öğretmenler seminer çalışmalarını almak istedikleri okulu kadrolarının olduğu okula ayrıntılı bir seminer dilekçesi yazarak bilgilendirecekler. Ayrıca seminer sonrası yapılması gereken işlem olarak, öğretmenler seminer çalışmasına katıldıkları okuldan seminer dönemine katıldığına dair bir üst yazı ile seminer dönemini içine alan ek ders puantaj çizelgesi alacaklar. Kurban Bayramı tatili sonrası seminer ek ders çizelgesi ile seminer çalışmasına katıldıklarına dair üst yazıyı kadrolarının olduğu okula teslim edecekler. Seminer döneminde ek ders hesaplama tüm öğretmenlere aynı yapılır, mesleki çalışma döneminde öğretmenler haftalık 15 saat ek ders alırlar. Seminer ek dersi günlük 3 saat olarak yazılır.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ

Eylül 2016 seminer çalışmaları resmi yazı, üst yazı için TIKLAYINIZ

2016 Eylül semineri, mesleki çalışma konuları, mesleki çalışma programı için TIKLAYINIZ

Seminer çalışmalarını görev yaptığı ilin dışında almak isteyen öğretmenler için seminer dilekçesi örneği TIKLAYINIZ

Seminer dilekçesi örneği 2016 Eylül, seminer dilekçesi örneği word olarak indir TIKLAYINIZ

Günün Diğer Haberleri