-SICAKLIK BATI BÖLGELERDE 2-4 DERECE ARTACAK

-Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Adana, Osmaniye, Artvin, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Mersin'in iç ve Hatay'ın kıyı kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Hava sıcaklığı batı bölgelerde 2 -4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

- - Kategorilenmemiş - 2016-08-15 13:06:56

ANKARA (ANKA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Adana, Osmaniye, Artvin, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Mersin'in iç ve Hatay'ın kıyı kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Hava sıcaklığı batı bölgelerde 2 -4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, iç ve doğu kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Osmaniye çevreleri ile Hatay'ın kıyı kesimleri, öğle saatlerinde Adana ve Osmaniye ile Mersin'in iç, Hatay'ın kıyı kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu, zamanla doğusu parçalı yer yer çok bulutlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri ile Artvin çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, batı kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu. (28)

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık. (29)

İZMİR: Az bulutlu ve açık.(34)

ADANA: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (36)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık.(37)

SAMSUN: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı.(28)

ERZURUM: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (29)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(39) (ANKA)

(HND/ORH)

Günün Diğer Haberleri