-ÖMER ÇELİK JAGLAND İLE FETÖ’YÜ KONUŞTU

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Türkiye’yi ziyaret eden Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland ile “verimli” bir görüşme yaptıklarını belirterek, görüşme sırasında “FETÖ terör örgütünün oluşturduğu tehdidi konuştuklarını” bildirdi.

DÜNYA - 2016-08-04 20:12:33

ANKARA(ANKA) – Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Türkiye’yi ziyaret eden Avrupa Konseyi Genel Sekreteri   Thorbjorn Jagland ile “verimli” bir görüşme yaptıklarını belirterek, görüşme sırasında “FETÖ terör örgütünün oluşturduğu tehdidi konuştuklarını” bildirdi.

Ömer Çelik, Twitter üzerinden Türkiye’yi ziyaret eden Avrupa Konseyi Genel Sekreteri  Thorbjorn Jagland ile yaptığı görüşmeye ilişkin bilgi verdi. Görüşmeyi “verimli” olarak niteleyen Çelik, “Genel Sekreter Jagland'a ilk saatlerden  itibaren ve şimdi Ankara'ya gelerek gösterdiği dayanışma için teşekkür ettim” dedi.

Bakan Çelik, mesajında “Avrupa Konseyi Genel Sekreter Thorbjorn Jagland ile FETÖ terör örgütünün oluşturduğu tehdidi konuştuk” açıklaması yaptı. (ANKA)(CN/ORH)

Günün Diğer Haberleri