-SGK 60 MÜFETTİŞ YARDIMCISI ALACAK

-Sosyal Güvenlik Kurumu 60 Müfettiş Yardımcısı alacak. Belirtilen kadro için 3 Eylül Cumartesi ve 4 Eylül Pazar günleri yazılı sınav düzenlenecek. Başvurular 25 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

ATAMA - 2016-07-11 14:51:48

ANKARA (ANKA)- Sosyal Güvenlik Kurumu 60 Müfettiş Yardımcısı alacak. Belirtilen kadro için 3 Eylül Cumartesi ve 4 Eylül Pazar günleri yazılı sınav düzenlenecek. Başvurular 25 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısına göre, Sosyal Güvenlik Kurumu 60 Müfettiş Yardımcısı kadrosuna atama için sınav yapacak. Yazılı sınava 25 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında başvuru yapılacak. Yazılı sınav Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı’nda, 3 Eylül Cumartesi ve 4 Eylül Pazar günleri yapılacak.

Başvurular, Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı’na şahsen veya posta ile yapılabilecek. Adaylar başvuru için, www.sgk.gov.tr web sitesinden temin edilecek başvuru formunu, iki adet fotoğrafı, Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonuç Belgesini, Yükseköğretim kurumu diploma veya bitirme belgesinin aslı veya onaylı suretini, Sınava girecek adaylara Rehberlik ve Teftiş Başkanlığınca verilen adaylık belgesini edinecek.

Yazılı sınav sonuçları Kurum Başkanlık, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı ile grup başkanlıkları binalarında asılmak ve “www.sgk.gov.tr”internet sitesinde yayınlanmak suretiyle açıklanacak. Sözlü sınava katılacak adaylardan istenilecek belgeler, yazılı sınav sonuçlarının ilan edildiği listede duyurulacak. (ANKA)

(HND/ORH)

Günün Diğer Haberleri