-ENERJİ BAKANLIĞINA AİT ATAMA KARARLARI

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdür Yardımcıları Ahmet Adanır ve Murat Altıparmak görevlerinden alındı.

RESMİ İLAN - 2016-06-22 23:47:08

ANKARA (ANKA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdür Yardımcıları Ahmet Adanır ve Murat Altıparmak başka görevlere atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Adanır ve Murat Altıparmak’ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı.

Petrol İşleri Genel Müdürü Selami İncedalcı’nın Başbakanlık Müşavirliğine atanması, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürü Yusuf Ziya Coşar’ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müşavirliğine atanmasına karar verildi.

Ayrıca, Bakanlık Müşavirliğine Mustafa Karlı, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdür Yardımcılığına Cengiz Erdem ve Eti Maden İşletmeleri Genel Müdür Yardımcılığına Hızır Ay atandı. (ANKA)

(HND/ORH)

Günün Diğer Haberleri