-ÇALIŞMA BAKANI’NDAN ‘PROMOSYON’ AÇIKLAMASI

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, emekli ve hak sahiplerine promosyon ödenmesine ilişkin olarak bankalar ile görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.

EKONOMİ - 2016-06-14 15:33:39

ANKARA (ANKA)- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, emekli ve hak sahiplerine promosyon ödenmesine ilişkin olarak bankalar ile görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in soru önergesini yanıtlayan Çalışma Bakanı, emekli ve hak sahiplerine promosyon ödenmesine ilişkin olarak bankalar ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek şöyle dedi:

“Emekli ve hak sahipleri ilk gelir/aylıklarını gönderilen bankadan aldıktan sonra istedikleri takdirde; kurumun ilgili birimlerine yazılı olarak müracaat ederek, e-devlet üzerinden veya aylık almak istedikleri banka şubelerine müracaat ederek gelir/aylıklarını promosyon ödemesi yapan bankalara taşıyabilme imkanına sahiptirler.

Gelir/aylık ödemesi yapan bazı özel bankaların, şubelerinden bankaca belirlenen sürede gelir/aylık almaları taahhüdü ile promosyon ödenmesi yapacağına ilişkin kampanyaları bulunmaktadır.” (ANKA)

(MG/ORH)

Günün Diğer Haberleri