-LOUISEVILLE'DE DUYGUSAL ANLAR!

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, efsanevi Muhammed Ali'nin cenaze törenine katılmak üzere geldiği ABD'nin Louiseville kentinde Türklerin büyük bir ilgisiyle karşılandı.

DÜNYA - 2016-06-09 16:31:19

LOUISEVILLE (ANKA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, efsanevi Muhammed Ali'nin cenaze törenine katılmak üzere geldiği ABD'nin Louiseville kentinde Türklerin büyük bir ilgisiyle karşılandı.

Efsanevi boksör Muhammet Ali’nin cenaze törenine katılmak için Amerika Birleşik Devletleri’ne giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törenin yapılacağı Kentucky eyaletinin Louisville kentine ulaştı.

Louisville Uluslararası Havalimanı’nda ABD Türkiye Büyükelçisi Serdar Kılıç ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra konaklayacağı otele geçti. Otel önünde toplanan ABD'li Türkler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundu. Karşılama anında zaman zaman yaşanan duygusal anlar karelere yansıdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaretinde, eşi Emine Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da aralarında olduğu bir heyet eşlik etti. (ANKA)
(HM/ORH)

Günün Diğer Haberleri