-İNGİLTERE MALİYE BAKANI: BEN YAŞADIĞIM MÜDDETÇE TÜRKİYE AB ÜYESİ OLMAYACAK

- İngiltere’deki AB karşıtlarının Türkiye’nin AB’ye katılmasıyla göçün artacağını savunmasının ardından AB taraftarı olan İngiltere Başbakanı David Cameron ayrılıkçıları yatıştırmak için Türkiye’nin AB’ye girmesinin zor olduğunu öne sürmüştü. Cameron’un ardından İngiltere Maliye Bakanı George Osbourne da ayrılıkçıları yatıştırmak için Türkiye’nin AB’ye girmeyeceğini ifade etti.

DÜNYA - 2016-06-09 16:31:17

-İngiltere Başbakanı David Cameron’un ardından Maliye Bakanı George Osbourne da İngiltere’deki AB karşıtlarını yarıştırmak için Türkiye’nin AB’ye alınmayacağını söyledi.


BERLİN(ANKA)- İngiltere’deki AB karşıtlarının Türkiye’nin AB’ye katılmasıyla göçün artacağını savunmasının ardından AB taraftarı olan İngiltere Başbakanı David Cameron ayrılıkçıları yatıştırmak için Türkiye’nin AB’ye girmesinin zor olduğunu öne sürmüştü. Cameron’un ardından İngiltere Maliye Bakanı George Osbourne da ayrılıkçıları yatıştırmak için Türkiye’nin AB’ye girmeyeceğini ifade etti.

Dwelle haberinde Cameron’un ardından Osbourn’un da AB karşıtı kalabalıkları yatıştırmak için Cameron’un benzeri açıklamalar yaptığını konu aldı. Haberde Osbourne’un, “Ben yaşadığım müddetçe Türkiye AB üyesi olmayacaktır” diyerek Türkiye’nin AB sürecini desteklemeyeceklerini kesin olarak belirttiği aktarıldı.(ANKA)(DÇ/ORH)

Günün Diğer Haberleri