-MÜEZZİNOĞLU: HASTALARIMIZA VE TÜM ÇALIŞANLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ SUNUYORUM

-Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün 21.40 itibariyle çıkan yangının söndürüldüğünü belirterek, “Numune Hastanesi'nde tedavi gören hastalarımıza ve yöneticisinden personeline tüm çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

SAĞLIK - 2016-05-19 12:35:50

ANKARA (ANKA)- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün 21.40'ta çıkan yangının söndürüldüğünü belirterek, “Numune Hastanesi'nde tedavi gören hastalarımıza ve yöneticisinden personeline tüm çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Twitter hesabından dün gece 21.40'ta Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çıkan yangının itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışmasıyla söndürüldüğünü bildirdi. Müezzinoğlu, yangına ilişkin yaptığı açıklamada, “Yangının çıktığı binada yatan hastalarımız hastanemizin diğer bloklarına tahliye edilerek dumandan etkilenmelerinin önüne geçilmiştir. Tedavi süreçlerinin aksamaması için 11 hastamız geçici olarak Ankara'daki üç ayrı hastanemize ulaştırılarak takipleri planlanmıştır. Çok şükür ki yangından olumsuz etkilenen olmamıştır. Şüphesiz itfaiye ekiplerimizin ve hastane personelimizin bundaki emeği büyüktür. Gece boyunca ter döken itfaiye çalışanlarımıza ve canla başla hastalarımızın yardımına yetişen hastane personelimize teşekkür ediyorum. Numune Hastanesi'nde tedavi gören hastalarımıza ve yöneticisinden personeline tüm çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından paylaşılan açıklamada ise, çıkan yangının 23.30 itibariyle tamamen söndürüldüğü bildirildi. Açıklamada, bu blokta bulunan hastaların tedbir gereği diğer servislere nakledildiği, 11 hastanın ise Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildiği belirtildi. (ANKA)

(HND/ORH)

Günün Diğer Haberleri