-BAKAN TÜFENKCİ: MALATYA’YA ONKOLOJİ HASTANESİ KURULACAK

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’da Onkoloji Hastanesinin yatırım programına alındığını ve hastane için ön maliyet tutarı olarak 75 milyon 709 bin lira tahsis edildiğini bildirdi.

SAĞLIK - 2016-05-10 22:34:18

ANKARA (ANKA)- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’da kanser tedavilerinin yapılacağı Onkoloji Hastanesinin yatırım programına alındığını ve hastane için ön maliyet tutarı olarak 75 milyon 709 bin lira tahsis edildiğini bildirdi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’ya Onkoloji Hastanesi yapılacağını belirtti. Buna göre, Malatya’da yapılması planlanan Onkoloji Hastanesi için Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile görüşen ve gerekli girişimlerde bulunan Tüfenkci, Onkoloji Hastanesinin 2016 Yılı Yatırım Programına alındığını ve hastane için ön maliyet tutarı olarak 75 milyon 709 bin lira tahsis edildiğini açıkladı. Bu yıl içerisinde hayata geçirilecek 200 yatak kapasiteli hastane, 20 bin 400 metre karelik alana kurulacak. (ANKA)

(HND/ORH)

Günün Diğer Haberleri