DİPLOMAYA YÖNELİK ALAN DEĞİŞİKLİĞİ BEKLEYEN ÖĞRETMENLER OLARAK BÜTÜN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRMELER YAPILDI ŞİMDİ SIRA BİZDE DİYORUZ

Alan değişikliği bekleyen öğretmenler olarak Milli eğitim bakanlığında bütün atama ve yer değiştirmelerin tamamlığını ve sıranın bize geldiğini düşünüyoruz

- - Kategorilenmemiş - 2016-02-16 12:09:49

Alan değişikliği bekleyen öğretmenler olarak Milli eğitim bakanlığında bütün atama ve yer değiştirmelerin tamamlığını ve sıranın bize geldiğini düşünüyoruz.Milli eğitim bakanlığı biran önce diplomaya yönelik alan değişikliği mağduriyetini gidermelidir. Alan değişikliğinin yapılması birçok branşta nm fazlası öğretmenleri eriteceği gibi birçok branşta öğretmen ihtiyacını karşılayacaktır yani Milli eğitim bakanlığına büyük faydası olacak bir uygulamadır.
Diplomaya yönelik alan değişikliği bekleyen öğretmenler olarak artık sabredecek gücümüz kalmadı. İnsan Kaynakları Genel Müdürümüzün yaklaşık 3-4 ay önce alan değişikliği ile ilgili yanlış anlaşılma var ilerleyen haftalarda detaylı açıklama yapacağız demesine rağmen herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Biran önce kendi alanımızda çalışmak istiyuz kendi alanımızda çalışmak en doğal hakkımızdır. Bu durumda hem kendimize hem de öğrencilerimize faydamız olmamaktadır.
Diplomaya yönelik alan değişikliğini Milli Eğitim Bakanlığı isterse 1 hafta içinde yapar ve sonuçlırır. Milli eğitim bakanlığından 1 haftasını bize alan değişikliği bekleyen öğretmenlere ayırmasını istiyuz. Milli Eğitim Bakanlığından şubat ayı içerisinde diplomaya yönelik alan değişikliğini yapmasını istiyuz. Lütfen bu noktaya dikkat edelim bizler yan alan değişikliği değil diplomaya yönelik alan değişikliği istiyuz. Öğretmenlerin öğrencilerine faydası olması için uzmanlık alanında çalışması gerekir. Her öğretmenin uzmanlık alanında çalışmasının tek yolu vardır o da diplomaya yönelik yani yönetmeliğe bağlı alan değişikliğinin yapılmasıdır.

Günün Diğer Haberleri