BİRLEŞİK KAMU-İŞ CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Konfederasyonumuz Birleşik Kamu-İş ve bağlı sendikalar, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

SENDİKA - 2015-12-25 16:47:37

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük, MYK üyeleri Mücahit Dede, Ali Taştan, Semra Pektopal, Barış Düdü,  Engin Çoğal, Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Güngör ve Eğitim-iş Genel Başkanı Veli Demir, Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Doğan Koç, Büro-İş Genel Başkanı Haydar Şahindokuyucu,  Tarım Orman-İş Genel Başkanı Şükrü Durmuş, Kültür Sanat-İş Genel Başkanı Hamza Çandanoğlu’ndan oluşan heyet CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.  Görüşmeye CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya da katıldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile Konfederasyonumuz Genel Başkanı Kütük, 657 Sayılı Devlet Memurları Yasasında, memurların iş güvencesinin kaldırılmasına yönelik yapılmak istenen düzenlemeler,  çalışma yaşamı ve ülkenin genel durumuna ilişkin karşılıklı değerlendirmelerde bulundular. Ayrıca, Konfederasyonumuza bağlı sendikaların Genel Başkanları da iş kollarına ilişkin sorunlarını paylaştılar.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 657 Sayılı Devlet Memurları yasası ve çalışma yaşamında karşılaşılan sorunlar ile kamu emekçilerinin haklarını korumaya yönelik çalışma yapacaklarının altını çizdi.

DHA

BUGÜN

SONDAKİKA

İSTANBULGERÇEĞİ

34VOLT 

HABERLER  

MYNET  

GAZETESES  

Günün Diğer Haberleri