Levent Kırca'ya son veda!

Usta oyuncu Levent Kırca için Levent Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Basın, iş dünyası ve siyasilerden birçok ismin katıldığı cenazede parti liderlerinden bir tek Kılıçdaroğlu vardı... Usta sanatçı kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi.

KÜLTÜR&SANAT - 2015-10-13 22:50:36

KARACİĞER kanseri nedeniyle dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta oyuncuLevent Kırca, son yolculuğuna uğurlandı. Yakınları, sanatçı dostları ve sevenlerinin katıldığı usta sanatçının cenazesi, Levent’te Afet Yolal Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi.
 
Levent Afet Yolal Camii’ne getirilen usta sanatçı Levent Kırca’nın cenazesinde taziyeleri, 6 yıldır birlikte olduğu ’son eşim’ dediği Aslı Çetiner ve çocukları kabul etti. Cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Berhan Şimşek, Orhan Gencebay, Uğur Dündar, İlker Başbuğ, Müjdat Gezen ve Oktay Kaynarca gibi ünlü isimler de hazır bulundu. Cenaze törenine katılan Doğan TV Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ da Levent Kırca’nın ikinci eşi Oya Başar ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Son yolculuğunda Kırca’yı cami avlusunu dolduran hayranları da yalnız bırakmadı.
Milliyet
Günün Diğer Haberleri