EĞİTİM İŞ ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ.

EĞİTİM İŞ ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ.

SENDİKA - 2012-12-04 10:09:24

Eğitim İş Genel Başkanı Veli Demir ve Genel Örgütlenme Sekreteri Osman Kandemir, örgütlenme çalışmaları kapsamında Trabzon, Beşikdüzü, Giresun, Ordu, Çarşamba, Samsun, Çorum, İskilip ve Çankırı’yı ziyaret etti.

Gittiği illerde çeşitli temaslarda bulunan Genel Başkan, gündemdeki gelişmelere ilişkin basın toplantıları düzenledi ve Ordu Şubesinin Genel Kurulu’na katıldı.

Genel Başkan Veli DEMİR Çorum’da ise sendikamızın İskilip Temsilciliğinin açılış törenine katıldı. Açılış töreni, Eğitim-İş Çorum İl Temsilcilik Başkanı Duran İrdeli, Atatürkçü Düşünce Derneği Çorum Şubesi Başkanı Uğur Demirer, İskilip CHP İlçe Başkanı Ahmet Söbe, eski CHP İlçe Başkanı Yusuf Var, Türk Eğitim-Sen İskilip temsilcisi Sait Çakır, Eğitim-Sen İskilip Temsilcisi Serkan Akkaya ve İskilip’te görev yapan eğitim çalışanlarının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Eğitim İş Sendikası Genel Başkanı Veli DEMİR burada yaptığı konuşmada, İskilip İlçe Temsilciliğinin, siyasi görüş ayrımı yapmadan tüm eğitim çalışanlarının sözcüsü ve sorunlarını çözmede en yakın yardımcısı olacağını söyledi.

Günün Diğer Haberleri