Birleşik Kamu İş Denizli Temsilciliği terör Olaylarını Kınadı

Birleşik Kamu İş Denizli İl Temsilcisi Kadem Özbay yaptığı basın açıklaması ile yaşanan terör olaylarını kınadı

SENDİKA - 2015-09-10 00:57:23

Birleşik Kamu İş Konfederasyonuna bağlı sendikalara üye Kamu çalışanlar Çınar meydanında toplanarak yaşanan terör olaylarını kınadı.Halka oluşturan grup kolkola girerek sessiz protestoda bulundu.

Çınar Meydanında açıklamada bulunan Birleşik Kamu İş Denizli Temsilcisi Kadem Özbay;"Hakkâri’nin Dağlıca bölgesinde bölücü PKK terör örgütünce gerçekleştirilen saldırı sonucu 16 askerimizin şehit olması, birçok askerimizin yaralanması, son olarak da Iğdır’da 14 polisimizin şehit olması ile ülkemizin birçok yerinde çığlıklar yükselmekte, yüreğimize ateş düşmekte ve içimiz yanmaktadır. Emperyalizmin emrindeki bölücü terör örgütü PKK’nın çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koyan bu alçakça saldırıları şiddetle kınıyoruz.

Yaşanan terör olayları, emperyalizmin çıkarları uğruna tıkandığı yerde kendisine kanla yol açmaya çalışmasının sonucudur.Ülkemizde meydana gelen olayların failleri ABD emperyalizmi ve onların ülkemizdeki işbirlikçileridir.

Bugün 9 Eylül 2015. Bundan tam 93 yıl önce, ülkemizi işgal eden emperyalistlere ve yerli işbirlikçilerine karşı büyük devrimci Mustafa Kemal önderliğinde vermiş olduğumuz bağımsızlık mücadelesini nasıl kazandıysak halkımız yine aynı kararlılık ve inançla ülkemiz üzerinde oynanan bu oyunları da bozacaktır.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olarak; terör insanlık suçudur diyor ve ayrılıkçı terörü bir kez daha lanetliyoruz. Bu kanlı saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet, acılı ailelerine ve tüm ulusumuza başsağlığı, yaralı askerlerimize ve polislerimize de acil şifalar diliyoruz ve tüm halkımızı böylesine acılar yaşadığımız günde provokasyonlara gelmemesini, sağduyulu davranmasını bekliyoruz." dedi.

Günün Diğer Haberleri