Hikmet Başkanımıza ve Gökçe Kızımıza Son Görevimizi Yerine Getirdik

Geçtiğimiz gün Afyon'daki Zafer Yürüyüşünden dönerken trafik kazasında vefat eden

SENDİKA - 2015-08-28 14:28:27

Geçtiğimiz gün Afyon'daki Zafer Yürüyüşünden dönerken trafik kazasında vefat eden Eğitim İş Kütahya Başkanı Hikmet Gülseven ve Gökçe Keçeci Kütahya Ulucami'denki cenaze namazının ardından Ahi erbasan Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına Kütahya Valisi Şerif Yılmaz,Ak Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen,Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük ve Yönetim Kurulu üyeleri,Eğitim İş Sendikası Genel Başkanı Veli Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri,Eğitim İş Kurucu Genel Başkanı Yüksek Adıbelli, Türkiyenin dört bir yanından gelen Eğitim İş Şube Başkanları,Yönetim Kurulu üyeleri,Eğitim İş'li öğretmenler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük ve Yönetim Kurulu üyeleri,Eğitim İş Sendikası Genel Başkanı Veli Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri,Şube Başkanları,Eğitim İş'li öğretmenler Eğitim İş Kütahya Temsilciliğinde toplandıktan sonra, Hikmet Gülseven'in evine giderek eşine ve çocuklarına,aileye başsağlığı dileklerini ilettiler.Öğle namazının ardından Ulu Cami'den kaldırılan cenazeler Ahi Erbasan Mezarlığında toprağa verildi.

Eğitim İş Kütahya Temsilcilik binasında toplanan Eğitim İş'li öğretmenler Hükmet Başkan için kısa bir anma programı düzenleyerek,onunla yaşadıkları anılarını paylaştılar ve bıraktığı Eğitim İş bayrağını herzaman dimdik taşımaya,mücadeleye devam edeceklerini belirttiler.Hikmet başkanın Eğitim İş'in kuruluşundan bu yana mücadele de olduğu ve Eğitim İş ailesi tarafından sevilen değerverilen bir insan olduğu bugün Türkiye'nin çok çeşitli illerinden gelenKütahya'ya koşup gelen  Eğitim İşlilerin belllidir.

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük ve Yönetim Kurulu üyeleri,Eğitim İş Sendikası Genel Başkanı Veli Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri,Şube Başkanları,Eğitim İş'li öğretmenler daha sonra kazada vefat eden Gökçe Keçeci'nin alilesini de ziyaret ederek başsağlığı dileklerini ilettiler.

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük ve Eğitim İş Sendikası Genel Başkanı Veli Demir Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesinde yaralı Ayça Erdoğan'nın ailesinede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Eğitim Haberci Yayın Ekibi olarak Hikmet Gülseven ve Gökçe Keçeci'ye Allah'tan rahmet,acılı ailelerine 'de başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Günün Diğer Haberleri