TEKNOLOJİ KOLEKSİYONU ZAMANDA YOLCULUĞA ÇIKARIYOR

İSTANBUL (ANKA) - sahibinden.com’da satışa sunulan şaşırtıcı ürünlere bir yenisi daha eklendi. Aralarında yarım yüzyılı deviren ses sistemlerinin de bulunduğu elektronik cihaz koleksiyonu 12 bin TL satış bedeliyle yeni sahibini arıyor.

TEKNOLOJİ - 2015-06-21 14:24:28

İlan sahibi Murat Yavuz, çocukluk yıllarından bu yana biriktirdiği elektronik cihaz koleksiyonunu eski araba tutkusu yüzünden satmak istediğini belirtirken, Yavuz’un koleksiyonu çok sayıda kullanımdan kalkmış ürünü kapsıyor. Koleksiyon içerisinde karavanlar için üretilmiş tarihin ilk araç içi eğlence sistemi National Panastate TR 425 NE, 1958 model Beiretta 35 mm fotoğraf makinesi ayrıca Sony Betamovie BMC 200-P gibi antika değeri taşıyacak teknolojilere ait örnekler bulunuyor. Yavuz, koleksiyonunun en değerli parçası olarak 1977 senesine ait Dual 621 model pikabı gösteriyor.

Aletlerin piyasa değerine göre uygun bir fiyata satışa çıkardığını belirten Yavuz, koleksiyona iyi bakıp saklayacak veya sergileyecek bir meraklıya satmak istediğini söylüyor. Koleksiyona sahibinden.com/199158779 linkinden ulaşılabiliyor. (ANKA)

(HM/ÖZK)

Günün Diğer Haberleri