KIRCI EĞİTİM POLİTİKALARINI ELEŞTİRDİ

Eğitim-İş Genel Merkez Mali sekreteri Nazım Kırcı, AKP'nin eğitim politikalarının yanlış olduğunu ve bu nedenle de öğretmenlerin sürekli mağdur olduğunu öner sürdü.

SENDİKA - 2015-05-28 23:20:54

Eğitim-İş Genel Merkez Mali Sekreteri Nazım Kırcı, AKP'nin eğitim politikalarının yanlış olduğunu ve bu nedenle de öğretmenlerin sürekli mağdur olduğunu öner sürdü. Kırcı, öğretmenlere yönelik siyasi ve idari baskıların arttığını belirterek, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan'ı tarafsız, adil bir yönetim anlayışıyla görev yapmaya davet etti.

Eğitim-İş Genel Merkez Mali Sekreteri Nazım Kırcı, Eğtim-İş Edirne Şubesi'nde düzenlediği basın açıklamasında öğretmenlerin okullarında ve toplumsal alanlarda siyasal baskıya uğradığını kamuoyu ile paylaştı. Birleşik Kamu-İş Özlük Hukuk TİS Sekreteri Engin Çoğal ve Büro-İş Edirne İl Temsilcisi Fatih Kafalı'nın da katıldığı basın açıklamasında Kırcı, öğretmenlerin mağduriyetini de şu cümlelerle dile getirdi: "Öğretmenlik mesleğini her geçen gün itibarsızlaştıran AKP Hükümeti’nin yanlış eğitim politikaları yüzünden öğretmenlerimiz sürekli mağdur olmaktadır. Maalesef Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Edirne'de de öğretmenlerimize yönelik siyasi ve idari  baskılar artmaktadır.”dedi.

Mali Sekreter Nazım Kırcı, sözlerini şöyle noktaladı; “Bizler Eğitim İş Sendikası olarak öğretmenlerimize yönelik haksız suçlamaları, demokratik eylemlerine karşısında farklı muameleyle karşılaşmalarını kınıyoruz. Edirne İl Milli Müdürü’nü  tarafsız, adil  bir yönetim anlayışıyla görev yapmaya davet ediyoruz."

http://www.edirnetv.com/haber/4598/kirci-egitim-politikalarini-elestirdi.html

Günün Diğer Haberleri