Milletvekili Haydar Akar Eğitim-İş’i ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili ve aynı zamanda adayı olan Haydar Akar önceki gün Gebze’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

SENDİKA - 2015-05-22 10:34:08

Akar’a ziyaretleri sırasında CHP milletvekili adayı Kemal Nişancı ile  İlçe Başkanı Yakup Yılmaz ve bazı parti yöneticileri de eşlik etti.

Eğitim-İş Gebze Temsilciliği’ni ziyaret eden Haydar Akar ve Kemal Nişancı burada  temsilcilik başkanı Bülent Metin ve yöneticiler tarafından karşılandı.  CHP milletvekili Haydar Akar sendika binasında sendika yöneticileri ve üyelerine yönelik olarak CHP’nin seçime ilişkin görüşlerini ve neler yapmak istediklerini anlattı.  Akar, Türkiye’de eğitim ve eğitim emekçilerinin yaşadığı sorunların ancak CHP iktidarında son bulacağını ifade etti.  Diğer milletvekili adayı Kemal Nişancı’da bazı konularda açıklamalar yaptı, genel siyaset üzerine görüşlerini ifade etti.

Eğitim-İş Sendikası Gebze Temsilcilik Başkanı Bülent Metin ise, CHP adaylarına ve parti yöneticilerine ziyaretlerinden ötürü  teşekkür ederek, eğitimin ve eğitim emekçilerinin sorunları konusunda CHP’den daha çok etkin çabalar beklediklerini vurguladı. 

Günün Diğer Haberleri