ÖĞRETMENLER ARASI SES YARIŞMASI

Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen öğretmenler arası Türk Sanat Müziği Ses Yarışması finalisti bugün belli oldu.

EĞİTİM - 2015-04-30 09:06:41

 Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Ankara İliöğretmenleri arasındaTürk Sanat Müziği Ses Yarışması finali bugün saat 13.30´da Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonunda gerçekleşti.

Öğretmenler arasında Türk Sanat Müziği sevgisinin artırılması ve bu alanda yetenekli öğretmenlerin eserlerini sergilemeleri amacıyla düzenlenen yarışmaya Sınıf Öğretmeni, Müzik Öğretmeni, Beden Eğitimi bir çok brnştan öğretmen katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhterem KURT'un sahnede saz çaldığı ve Ankara Radyosu ses sanatçılarının juri üyeliği yaptığı  yarışmada birinciliği Beden Eğitimi Öğretmeni Murat EROĞLU kazandı.

Düzenlenen organizasyonla  okullarda benzer uygulamaların yapılmasına ortam oluşturup kültürel değerlerimizin toplumumuzda kalıcılığını sürdürmesini sağlamaya çalışan Altında İlçe Milli Milli Eğitim Müdürlüğünü tebrik ediyoruz.


Memurburda
Günün Diğer Haberleri