Cimbom, Terry ve El-Shaarawy'nin peşinde

SPOR - 2013-11-18 18:07:35

Bu sezon savunmada büyük sıkıntılar çeken Galatasaray, John Terry'i kadrosuna katmak istiyor. Cimbom aynı zamanda Milan'ın genç golcüsünü de gözüne kestirdi.

Galatasaray'da Ocak ayı transfer dönemi yaklaşırken takımın yeni hocası Roberto Mancini'nin transfer listesi de şekil alıyor.

Chelsea'nin kaptanlarından John Terry'ye göz koyan Cimbom, savunmada yaşadığı sorunları başarılı stoperin tecrübesiyle çözmeyi planlıyor. Galatasaray'ın bu transferdeki en büyük kozu ise tabii ki Drogba! Fildişi Sahilli yıldız oyuncu, uzun yıllar Terry ile birlikte top oynadı ve veteran golcü sarı kırmızılı ekip adına bu transferde önemli bir koz olabilir.

MILAN'DAN DA GOLCÜ!

Cimbom'da bu sezon bir türlü beklenen form grafiğini yakalayaman Burak Yılmaz'ın yanı sıra Didier Drogba'nın da adının Barcelona ile anılmasıyla birlikte sarı kırmızılı ekip radarına genç golcü Stephan El Shaarawy'yi aldı. İtalyan forvet, Milan'da geçen sezon çok iyi bir performans göstermiş, ancak Balotelli'nin gelişinin ardından formdan düşmüştü.

Cimbom'un bu transferler için devre arasında Nordin Amrabat ve Albert Riera'yı transferde elden çıkarması ve yabancı kontenjanında açık yaratması bekleniyor.

 

goal.com

Günün Diğer Haberleri