HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER

Eğitim İş Denizli Şubesi bir ilke daha imza attı. Üyelerimizin çocukları için sinema günleri başlattık. İlkini 14 Mart Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz film gösterimimiz oldukça keyifli geçti.

SENDİKA - 2015-03-15 20:06:52

egitimhaberci özel haber-Eğitim İş Denizli Şubesi bir ilke daha imza attı. Üyelerimizin çocukları için sinema günleri başlattık. İlkini 14 Mart Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz film gösterimimiz oldukça keyifli geçti.

Yaşları 6 ile 11 arasında değişen yaklaşık 15 çocuk hem macera ve heyecan dolu bir yolculuğa çıktı hem de film sonrası rehber öğretmenimiz sayesinde eğitilmiş oldu.  Rehber  öğretmenimiz Ayşegül Balım çocuklarla paylaşmanın güzelliği, yardımseverlik ve arkadaşlığın önemi üzerine sohbet ederek onlarla fikir alışverişinde bulundu. Sinema gösterimi sonrasında çocuklarımıza yaşlarına uygun düzeyde kitaplar da dağıttık.

Ayda bir kez gerçekleştirmeyi planladığımız bu etkinlik sendikal faaliyetler açısından da yine bir ilk oldu. Daha öncesinde Denizli Eğitim İş olarak Kitapla Buluşma adı altında kitap okuma günleri düzenleyen sendikamız  şimdi de çocuklarla bir araya gelerek onlara farklı bakış açıları sunmaya çalışıyor. Çocuklara yönelik farklı atölye etkinlikleri  ile de renklendireceğimiz sinema günlerimiz devam edecek.

Tamamen ücretsiz olan etkinliğimiz ile  çocuklarımıza yeni arkadaşlıklar kurma olanakları sunarak aynı zamanda onların sosyalleşme sürecine de katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Peral Kurt

Eğitim İş Basın Yayın Sekreteri

 

Günün Diğer Haberleri