Bir Hukuk Zaferi Daha…

Eğitim İş İstanbul 1 Nolu Şubesinden yapılan açıklama,

SENDİKA - 2015-02-22 22:41:49

Üyelerine daima sahip çıkan Eğitim İş bir zafer daha kazanmıştır.  Eğitim İş İstanbul 4 nolu şube başkanı olduğu dönemde Gezi Direnişine katılmak, öğretmen ve öğrencilerini götürmekten  ve ardından “Yeni Ortaöğretime Geçiş Sistemini bir grup züppe hazırlayıp bakana mı sundu” şeklinde Twit attığı için soruşturma geçiren Şube yöneticimiz Maksut BALMUK’a Kademe İlerlemesinin durdurulması cezası verilmiş ardından Okul Müdürlüğü görevinden alınmıştı.

Sendika olarak üyemizin ve şu anda şube yöneticimiz olan Maksut BALMUK’un yanında olduk, her türlü desteği verdik ve “Üyemizi Yedirmeyiz” dedik.

Eğitim İş olarak he aşamasını takip ettiğimiz davada verilen karar gereği  Şube Yöneticimiz Maksut BALMUK okul müdürlüğü görevine (23.02.2015)  bugün başlıyor.

Üstelik 20.01.2014 tarihinde görevden ayrılmak zorunda kaldığı Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde.

Aynı zamanda Eğitim İş İstanbul 1 nolu şube sekreteri olan Maksut BALMUK’a görevinde başarılar diliyoruz.

Adaletin er yada geç tecelli edeceğine inancımız tamdır.  Her zaman üyelerimizin yanında olmaya, onlar için mücadele etmeye devam edeceğiz. 

Eğitim İş İstanbul 1 Nolu Şube Yönetim Kurulu 

Günün Diğer Haberleri