Kaymakam Alımları Başladı

Kaymakam Alımları Başladı

ATAMA - 2015-01-27 12:28:14

-İçişleri Bakanlığı, sınavla mülki idare amirliği hizmetleri sınıfına 60 kaymakam alacak.

ANKARA(ANKA) - İçişleri Bakanlığı, sınavla mülki idare amirliği hizmetleri sınıfına 60 kaymakam alacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, İçişleri Bakanlığı, sınavla mülki idare amirliği hizmetleri sınıfına 60 kaymakam alımı gerçekleştirecek.

Sınav, 28 Mart 2015 tarihinde saat 09.30'da Ankara’da yapılacak. Adaylar başvurularını, 5-18 Şubat 2015 tarihleri arasında herhangi bir ÖSYM başvuru merkezinden veya https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden yapacaklar ve sınav ücretini yatırarak başvurularını tamamlayacaklar.

Başvurusunu yapan ve sınav ücretini yatıran her aday için ÖSYM tarafından, adayların hangi bina ve salonda sınava gireceklerini, sınav tarihini ve saatini gösteren Sınava Giriş Belgesi düzenlenecek.
Yazılı sınavı kazanan adaylar Bakanlıkça tespit ve ilan edilecek bir tarihte mülakata tabi tutulacaktır. Mülakat sonucunda oluşacak nihai başarı listesi İçişleri Bakanlığının internet adresinden duyurulacak, ayrıca sınavı kazanan adayların adreslerine yazılı tebligat yapılacak. Yedek liste ilan edilmeyecek.
Sınav Sonuçlarının Duyurulması: Adaylar sınav sonuçlarını, ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecekler.(ANKA)

( AR/ÖZK)

Günün Diğer Haberleri