EĞİTİM İŞ TİRE TEMSİLCİLİĞİ ÖĞRENCİLERİ TİYATRO İLE BULUŞTURDU

Eğitim-İş Sendikası Tire Temsilciliğinin daveti üzerine İzmir’den Tire’ye gelen ‘Derin Sahne’ isimli tiyatro grubunun çocuklar için sahnelediği “Süt Kardeşliği” isimli çocuk oyunu beğeniyle izlendi.

SENDİKA - 2014-10-23 22:24:44

Eğitim-İş Sendikası Tire Temsilciliğinin daveti üzerine İzmir’den Tire’ye gelen ‘Derin Sahne’ isimli tiyatro grubunun çocuklar için sahnelediği “Süt Kardeşliği” isimli çocuk oyununa Tire Süt Kooperatifi sponsor olarak, çocuklara ve onların sağlıklı şekilde büyümelerine verdiği önemi gözler önüne serdi.

Ülke çapında sahnelediği birçok oyunlar adını duyuran ‘Derin Sahne’ isimli tiyatro topluluğu, Eğitim İş Sendikası Tire Temsilciliğinin daveti üzerine Tire’ye geldi.  Tiyatro Topluluğu, “Süt Arkadaşım” ve “Ben Suçlu” oyunlarıyla küçük ve büyük Tireli tiyatro izleyicileri ile buluştu.

SÜT KOOPERATİFİ OYUN SONUNDA ÇOCUKLARA SÜT DAĞITTI

Dün gündüz saatlerinde, Tire Belediyesi Kültür Salonu’nda 5 seans halinde gösterime sunulan “Süt Kardeşim” isimli eğitici komedi türündeki çocuk tiyatro oyununu gün boyunca yaklaşık 1200 öğrenci izledi. Çocuklar için gösterime sunulan “Süt Arkadaşım” adlı oyunda, çocuklara süt içme alışkanlığının oluşması ve sağlıklı büyüme ile ilgili mesajlar verildi. Tire Süt Kooperatifi’nin sponsor olduğu tiyatro gösterisinde öğrenciler tiyatro için hiçbir ücret ödemezken tiyatro sonunda salondaki tüm öğrencilere de süt dağıtıldı.

ORGANİZASYONU YAPAN SENDİKADAN SÜT KOOPERATİFİNE TEŞEKKÜR

Çocukların pür dikkat takip ettiği oyunun sonunda oyuncular ve çocuklar hatıra fotoğrafı çektirdi. Eğitim-iş Tire Temsilcisi Zekai Kolay yaptığı açıklamada, çocukların sağlıklı büyümesinde sütün çok önemli bir faktör olduğunu belirtti. Tire Süt Kooperatifine verdikleri destekten ötürü minnettar olduğunu dile getiren Kolay; “Eğitim-İş Tire Temsilciliği olarak Tire’nin kültürel hayatına katkı sağlamak amacıyla ilçemizde her yıl en az bir tiyatro gösterisi düzenliyoruz. Bu yılki faaliyetimizde Derin Sahne Tiyatro Topluluğunu davet ettik. Hem çocuklar hem de yetişkinler için ayrı ayrı iki oyun sergilendi. İlçemizde her türlü sosyal faaliyete destek veren Tire Süt Kooperatifi Kurumuna ve Başkan Mahmut Eskiyörük’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

HABER: KAMURAN KIZILBOĞA

Günün Diğer Haberleri